Kundaliniyoga

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kundaliniyoga är en yogaform som ALLA kan utöva! Enkel  men kraftfull övning yoga, varvas med uppehåll, för att känna in vad som sker i kroppen, ibland efter endast en övning, ibland efter en serie övningar.

Ur Kundaliniyoga, kommer Terapeutisk, Medicinsk Yoga,  Mediyoga och Chakrayoga
I kursen utgår vi från dom olika energisystemen vi har i kroppen, och tillämpar, riktade övningar, för för hela energisystemet längs ryggraden.Yogaformen är den hittills enda  yogaform i Sverige det gjorts studier på, och har stor positiv effekt på kroppen, trots relativt enkla rörelser

På Karolinska sjukhuset har man kunnat konstatera att denna enkla men kraftfulla yoga har stora hälsovinster. Det gäller dock  med största sannolikhet all yoga. Skillnaden är att man faktiskt inte behöver ”slå knut” på sig själv för att få mycket god effekt på en rad olika obalanser i kroppen.

Obalanser som leder till sjukdom och ohälsa.

Denna yogaform har lika mycket  fokus på den mentala och andliga delen, som den fysiska . Det ingår
kroppsställningar, men också mantran och meditation. Man löper minimal risk att råka ut för någon fysisk skada, eftersom man jobbar efter sin egen förmåga.

KURS-START  V 13

 

Tisdagar  18.00-19.15   

För prisuppgifter, se Prislista-Kurser

 

 

 

*Bokning och anmälan sker via 0707-38 06 70 eller lena.winde@gottmatt.se

Betalning göres via bg 5001-6617 eller swish 123 2301935  ( skriv namn och vad betalningen avser )

BETALNINGSVILLKOR!!

När du anmäler dig till en kurs är anmälan bindande 2 veckor före före kursstart. Kursavgiften ska vara Gott Mått tillhanda senast 1 vecka innan eller kontant samma dag kursen startar. Om du av någon anledning inte kan fullfölja , eller måste avbryta kursen säg till omgående. Du får kompensation i form av annan kurs eller träning vid senare tillfälle. Kursavgift återbetalas EJ

Sat Nam, Lena