Om

Högkvalificerad variation står på schemat

Gott Mått är en liten träningsstudio där vi erbjuder träning och terapier i olika former. Här inspirerar och motiverar vi dig med ett varierat utbud av träning från både öst och väst. Vi siktar på en bra balans mellan kropp och själ. Dom är nämligen oskiljaktiga! Här finns något för alla.

Mängder med diplom hänger i hallen till studion, vilket ger ett gediget och professionellt intryck. Lena Winde är högutbildad i alla träningsformer (CV) som hon erbjuder sina kunder. Med medlemskap i Kroppsterapeuternas Yrkesförbund ihop med personligt fokus står Studio Gott Mått starkt i konkurrensen.
Bland uppdragsgivarna hittar du kommun, landsting, företag, friskvårdsanläggningar och privatpersoner som kommer från Påarp, Bårslöv, Gantofta, Mörarp, Ekeby men även från Helsingborg. Åldern och träningsvanan är varierande bland kunderna, vilket anpassas i olika nivåer.

Studio Gott Mått har som enda målsättning att få dig i bra balans, för att få dig att må gott. Och så får du glädje, extra energi och personlig fokus på köpet.
Studio Gott Mått erbjuder stor variation bland sina tjänster, vilket gör det möjligt för dig att samla all din träning på ett och samma ställe.
Det är lätt att hitta hit då tillgängligheten är bra.
 Kontakta Lena Winde för att planera en bättre och sundare framtid!