Yinyoga


Stretchyoga, slowyoga eller meditationsyoga, är inte någon ny yogaform som har hittat till oss här i väst.
Däremot är det ett nytt tillvägagångssätt. Genom att sitta längre i olika ställningar sträcker man ut muskler, ligament och fästen, vilket gör dig mer följsam och smidig.Här i väst upplever vi ofta att orken tryter, att det blir för mycket tryck, att det stelnar till i kropparna och vi får värk. För att motverka och förebygga sådana tillstånd, kan man göra yin yoga. Man behöver inte ha någon erfarenhet för att delta. Vi arbetar inte med musklerna så man blir inte svettig. det handlar mer om stretch, vila, avslappning och lugn i olika ställningar. Vi koncentrerar oss på att slappna av och att arbeta med andningen.

Klassen är meditativ, och en ger ett mentalt lugn, som kan vara bra i perioder då man behöver mera stillhet för att återhämta sig. Eftersom man kan bli lite sval eller kanske tom kall under ett pass, ta gärna med något varmt att ha på dig.

Varma sockor och bekväma myskläder rekommenderas. Inga förkunskaper behövs!

 

Ny kurs startar  14 januari

Söndagar 16.30-18.00  

Pris 10 ggr 1800:-  Du är anmäld när betalningen kommit Gott Mått tillhanda. Anmälan är bindande. Se nedan för info!

 

 

 Bg 5001-6617 eller swish 123 230 1935  ( kom ihåg att ange, från vem och vad betalningen avser)

När du anmäler dig till en kurs är anmälan bindande 2 veckor före kursstart. Kursavgiften ska vara Gott Mått tillhanda senast 2 veckor före kursen startar. Om du av någon anledning inte kan fullfölja , eller måste avbryta kursen säg till omgående. Du får kompensation i form av annan kurs eller träning vid senare tillfälle. Kursavgift återbetalas EJ

*Vid frågor ring, 0707-38 06 70 eller maila, lena.winde@gottmatt.se