Priser Massage september 2023

 

Klassisk massage     50 min 650:-

Behandlar på djupet med tvärbearbetning av muskulatur. Hjälper spända muskler, både vid akuta och långvariga besvär från tex axlar, nacke och rygg (mm)

 

bty

Ayurvedisk Yogamassage   80 min 920:-

En  behandling där klienten ligger på golvet på madrass. Hela kroppen behandlas med  både händer och fötter i strykande bindvävsdrag. Massagen varvas med töjningar.  Som avslutning gör en meditativ massage för ansikte, skalp och nacke

 

Total Relax med eteriska oljor  90 min 950:-

Eteriska Oljor går in i kroppen på några sekunder och kan ha långvarig effekt, beroende på kroppens syra/bas balans. Stärker immunförsvaret, förbättrar blodtryck, ämnesomsättning och hormonbalans. Välj mellan uppiggande, avslappnade eller balanserande

 

Koppning med infraröd värme och blått ledljus   50 min 650:- 

Ett utmärkt komplement till alla typer av behandlingar. En mekanisk apparat som ger en skön och förbättrande cirkulation. Trycket kan varieras för varje individ. Den infraröda värmen går på djupet och startar en läkningsprocess på cellnivå. Blått ledljus har en anti-inflammatorisk egenskap, som tex kan förbättra utslag och irriterad hud.

 

Lymfmassage  90 min 990:-

Lymfsystemet är viktigt för immunsystemet och fungerar både som avlopp och reningsverk. Behandlingen är mjuk och ska inte göra ont. Terapeuten jobbar med strykningar och speciella grepp i riktning mot hjärtat. En fantastisk boost för ditt immunförsvar!                                         

     PS Om du betaler via epassi tillkommer en administrationsavgift på 10% till epassi!