Behandlingar

Klassisk, behandlande massage 25 min 350:-
Klassisk behandlande massage 50 min 600:-
Avslappnade massage 50 min 600:-
Regndroppsmassage med eteriska oljor 50 min 700:-
Ayurvedisk Yogamassage 80 min 800:-

Koppning med infraröd värme 50 min 600:-

Massagens effekter!

Behandlingarna som gör din kropp gott – som stimulerar kroppen att återgå till sin naturliga hälsa och vitalitet. Kroppen blir skönt avslappnad eftersom spänningar och stelhet löses upp. Maila för att boka tid.

Klassisk massage
Med fokus på att lösa upp spänningar, öka blodcirkulation och lymfcirkulation hjälper det dig med spända och förkortade muskler, svullnader, spänningshuvudvärk, ischiasproblem samt värk från nacke och axlar.
En hälsodeklaration utförs för att kartlägga vilka metoder i behandlingen som är lämpliga (hållningsanalys, funktionstester och samtal).

Ayurvedisk Yogamassage
Med massage och yogabaserad stretching stimuleras kroppen att återgå till sin naturliga hälsa och vitalitet. Behandlingsformen påverkar hela kroppen och når de djupare bindvävsstrukturerna.

Terapeuten använder händer och fötter och trycket anpassas till klientens muskelspänningar.     Rumstempererad olja används och börjar med att mjuka upp kroppen med massage och utför sedan assisterande yoga-stretching.

Regndroppsmassage
En djupverkande avslappningsmassage med eteriska oljor. Oljorna appliceras längs ryggrad och fotsulor., så att energisystemet kan starta en läkande process!

Avslappningsmassage
En underbart avstressande massage med värmande olja. Den här behandlingen rekommenderar jag om du är väldigt stressad, är utbränd eller har någon form av muskelrelaterad sjukdom.

*Bokning sker via ett mailfönster som öppnas automatiskt. För att kunna boka måste du ha ett mailprogram installerat och tillgång till Internet. Du kan också ringa 0707-38 06 70.